ZAŠČITNA OPREMA ŠT.1 

Zaščitna oprema Forcefild v več kot 30 državah velja za najboljšo na tržišču, ne glede na vrsto športa.

Značilnosti znamke Forcefild

Izdelki znamke Forcefield morajo varovati in biti hkrati udobnejši od ostalih ščitnikov.
Sliši se dokaj enostavno, vendar je bilo treba, kljub 24 letnim izkušnjam na področju razvoja zaščitne opreme, veliko neprespanih noči, da so naši strokovnjaki prišli do ustreznih novih tehnoloških rešitev.
Medtem ko so vsi ostali proizvajalci vztrajali na zastareli ‘trdi’ zaščitni opremi, so naši oblikovalci šli proti toku in razvili napredno ‘mehko’ zaščitno opremo, ki je dvignila standarde na tem področju na novo raven.
Sveže ideje in kvaliteten razvojni oddelek – rezultati govorijo sami zase. Najboljši ščitnik za hrbtenico na trgu je večkrat nagrajeni Pro Sub 4. Test je opravil z neverjetnih 3.38 kN CE Stopnja 2. Konstanti razvoj izdelkov jih je spremenil v nekaj zelo posebnega, odličen primer za to je prav tako večkrat nagrajeni Pro L2, sedaj s Kevlarjem .

KDO JO UPORABLJA?
Obstaja zelo dober razlog, zakaj mnogi vodilni proizvajalci motorističnih oblek iz usnja, nacionalne smučarke in snowboard ekipe, policija, RAF reševalci, vojske po vsem svetu in drugi izberejo Forcefield zaščitno opremo. Vedo, da jih ščiti in varuje na najvišji ravni!

 


Nadaljni razvoj novih tehnologij, tehnik in materialov, naša tehnično napredna ‘Base Layer’ oblačila in vodilna vloga na področju proizvodnje zaščitne opreme, so dokaz za to. Vaša zaščita je za nas vedno na prvem mestu!

Motociklizem, motošport
Snežni športi
Vodni športi
Kajtanje
Jet ski
MTB
Karting
Konjeništvo