Kvaliteta

ForceField je prejel po vsem svetu številne nagrade in izjemne ocene ter še naprej prevladuje v vseh zahtevnih športih. Od leta 1988, Forcefield uporablja vso svojo energijo za razvoj tehnologij z visoko absorbcijo udarca. Forcefield je izumil originalni t.i. “soft” oklep-ščitnik. Ponuja visoko kakovostne izdelke, 3D modeliranje, prilagodljivost in zračnost. Nesporno vodilni v svetu zaščite, vsi izdelki so CE (od 3.38kN!) odobreni! Številni vrhunski športniki uporabljajo naše izdelke….Motorizem, zimski športi, gorsko kolesarjenje je samo peščica športov, kjer je ForceField med najboljšimi na svetu.
Odlični rezultati testov: tukaj

Zakaj je zaščitna oprema ForceField tako drugačna?

Forcefiled je prvi predstavil koncept, da ni potrebno, da je zaščitna oprema trda, toga in neprijetna za nošenje.
Zaščitna oprema ForceField je vodilna na področju ‘mehke’ zaščitne opreme. Zaščitna oprema je telesu prilegajoča, fleksibilna, ostane na mestu in je tako udobna, da ne boste niti pomislili, da je ne bi nosili ob vožnji z motorjem, kolesom… In kot najpomenbnejše, dokazali so, da ima boljše varovalne lastnosti kot večina mainstream trdih plastičnih ščitnikov. Na prvem mestu je zmoglivost in kvaliteta naših izdelkov in ne cena.
Naš slogan je “PROTECTION: NO COMPROMISE”

Zakaj je ForceField CLIMATE CONTROL tako drugačen?

Zasnovan tako, da se uporablja v povezavi z zaščitno opremo Forcefield ali samostojno. Forcefield CLIMATE CONTROL uporablja najnovejše tehnične materiale za najboljšo možno tehnično oblačilo na tržišču. Tako kot zaščitna oprema Forcefield, je Forcefield CLIMATE CONTROL kvaliteta v skladu z najvišjimi zahtevami.