Boot Fitting...

Z uporabo najnovejših tehnologij prilagodimo čevelj vašim stopalom, za maksimalne športne užitke!

 

Prilagoditev čevlja...

Notranjost smučarskih čevljev je na našo žalost dokaj enotna, stopala naših nog pa so zelo različna – od ploskega do širokega stopala, različne velikosti stopal, visoka nart in še bi lahko naštevali.

Brez bolečin...

Brezskrbni užitek na belih poljanah nam preprečujejo neprijetne bolečine v stopalih.

Preozki čevlji, visoka nart, boleči prsti, bolečine v gležnju ali peti, skakajoča peta…..so samo nekateri izmed problemov, ki nas pestijo. Bolje je ozke čevlje raztegniti tako po širini kot po dolžini, da postanejo udobnejši in bolj prilegajoči, kot pa da kupimo prevelike čevlje, ki povečajo možnost poškodbe pri smučanju. Školjko čevlja pa je  mogoče zbrusiti, da s tem eliminiramo boleče točke.

BX3m custom sport vložki za stopala

Razvili smo povsem nove custom športne vložke za stopala, ki omogočajo individualno prilagoditev  in se s procesom toplotne obdelave popolnima prilagajajo vašim stopalom. Narejeni iz najnovejših materialov, ki omogočajo še natančnejše individualno prileganje.

Z vložkom ima uporabnik podprt stopalni lok, kar  izboljša ravnotežje ter porazdeli težišče po celotnem podplatu. Ena od prednosti vložka je razbremenitev pete in prstov, saj se težišče razbremeni po celotnem stopalu.

Kolesarski vložki

Smučarski vložki

Multišport vložki

Naš strokovnjak je dolga leta sodeloval s priznano firmo čevljev Lange-Rossignol.
Lasse Kjuss, Kjettil Andree AAmodt, Didier Cuche, Michael Von Grinningen, Thomas Grandi, Jure Košir, Julia Mancuso, Lindsey Vonn, Tanja Poutiainen, Tina Maze, Filip Flisar, Meta Hrovat… so le nekatera v spektru zvenečih imen belega cirkusa s katerimi je naš strokovnjak sodeloval v preteklosti.

Možnost prilagoditve drsalk, rolerjev, tekaških čevljev…!

Če imate tovrstne probleme in potrebujete pomoč ali samo nasvet, nas pokličite ali nam pišite in z veseljem Vam bomo priskočili na pomoč.

Kontaktna št.: +386 (0)41 606 162
Vprašajte ali naročite lahko tukaj.