Jure Robič Edition

Jure Robič – najboljši ekstremni kolesar vseh časov, brez konkurence v vzdržljivostnih športih. Preprosto, bil je najboljši ekstremni športnik na zemeljski obli, kar mu priznava tudi tujina. Njegovi napori in pa premagovanje le teh, so bila nadčloveška dejanja, ki jih zmore le malo posameznikov, če sploh kdo.

Na začetku sodelovanja smo zrisali nov logo, nato pa začeli postavljati blagovno znamko JURE, ter začeli z razvojem in prodajo kvalitetnih kolesarskih in navijaških artiklov. Stvar se je ravno dobro postavila, ko se je zgodilo najhuje. Jure je bil ustavljen, tam kjer se je vse začelo “NA KOLESU”.

Ustavljeni smo bili tudi mi, vendar smo se po temeljitem razmisleku in pogovorih z Juretu bližnjimi ljudmi, skupaj odločili, da Juretovo ime ne sme iti v pozabo in da je bilo preveč storjenega, da bi se ustavili, predvsem pa smo razmišljali kaj bi si on želel. Želimo pomagati tistim, ki pomoč potrebujejo. Sinu Nalu stati ob strani, mu pomagati po naših najboljših močeh, hkrati pa se zavedamo, da mu očeta s katerim sta bila nepopisno povezana, ne moremo vrniti.